09 Dic 2008

Curs d'ètica periodística CQC

Escrito por: francesclopez el 09 Dic 2008 - URL Permanente

En més d'un cas, la televisió ha fet del repàs als titulars de premsa dels diferents diaris un bon exercici d'estil amb una clara intenció humorística. És el cas d'alguns programes de TV3 (Malalts de tele de l'Albert Om, Sense títol de l'Andreu Buenafuente, Persones humanes del Miki Moto...) o del Curso de ética periodística que ens oferia el periodista Juanjo de la Iglesia en les primeres temporades del CQC. Si en voleu tenir un tast, visiteu els següents enllaços.

http://www.youtube.com/watch?v=b7kIYNeAALI

Compartir

  • Eskup
  • Tuenti
  • Meneame
  • Bitacoras
  • iGoogle
  • My Yahoo
  • My Live

Escribe tu comentario

francesclopez

ver perfíl

Avatar de francesclopez

Aquest bloc està adreçat als alumnes d'ESO i de Batxillerat; especialment, als de l'assignatura de Valencià: llengua i imatge i Valencià: llengua i literatura de segon de batxillerat. En ell trobareu anotacions, propostes d'exercicis, propostes de treballs...
Podeu baixar-vos els continguts i visitar les pàgines, que us aconsellem, on trobareu informació sobre cinema, publicitat, comentari de textos, llengua i literatura.
També em reserve un espai personal en les pestanyes Temps d'hivern i Temps d'estiu.

Text

Suscriu-te

Selecciona el agregador que utilices para suscribirte a este blog (también puedes obtener la URL de los feeds):