24 Sep 2009

Cal estar ben informat sobre l'actualitat (2B)

Escrito por: francesclopez el 24 Sep 2009 - URL Permanente

La informació és un dret que tenim els ciutadans; per estar al dia sobre els esdeveniments socials, culturals, esportius, polítics, econòmics... tenim una ferramenta molt útil: la premsa. Els gèneres periodístics són diversos i poden ser objecte d'anàlisi a l'examen de selectiu; és per això que he pensat que vosaltres mateixos us podíeu servir en la següent paradeta de premsa a diari, setmanalment o cada quinze dies, com us vinga de gust. A més a més, és un servei gratuït.

http://kiosko.net/ o http://www.vilaweb.cat/

Els tetxos en català els trobareu en alguns diaris de Catalunya, Balears o la Comunitat Valenciana. Arribar-hi és ben senzill, des d'Europa, passeu a España (part superior de la pàgina) i des d'allà a qualsevol comunitat autònoma.

http://www.hhmmss.com/

El quiosc té totes les portades dels diaris i l'enllaç a la seua web, com si tinguéreu l'apartat de 'favorits' d'internet a l'abast d'un clic. Recordeu que és interessant que busqueu, especialment, articles d'opinió, editorials i columnes dels col·laboradors del diari.

Compartir

  • Eskup
  • Tuenti
  • Meneame
  • Bitacoras
  • iGoogle
  • My Yahoo
  • My Live

Tags: ,

Escribe tu comentario

francesclopez

ver perfíl

Avatar de francesclopez

Aquest bloc està adreçat als alumnes d'ESO i de Batxillerat; especialment, als de l'assignatura de Valencià: llengua i imatge i Valencià: llengua i literatura de segon de batxillerat. En ell trobareu anotacions, propostes d'exercicis, propostes de treballs...
Podeu baixar-vos els continguts i visitar les pàgines, que us aconsellem, on trobareu informació sobre cinema, publicitat, comentari de textos, llengua i literatura.
També em reserve un espai personal en les pestanyes Temps d'hivern i Temps d'estiu.

Text

Suscriu-te

Selecciona el agregador que utilices para suscribirte a este blog (también puedes obtener la URL de los feeds):