13 Abr 2012

28 d'abril Manifestació i Concert

Escrito por: EUROTOPIA el 13 Abr 2012 - URL Permanente

El dissabte 28 d’abril a les 18:00h. tindrà lloc la manifestació que commemora cada any la diada del 25 d’Abril i que Acció Cultural del País Valencià (ACPV) enguany organitza amb les organitzacions d'estudiants BEA, SEPC, AContraCorrent i AES amb el suport de CCOO-PV, UGT-PV, Intersindical Valenciana, Federació Escola Valenciana, Ca Revolta i Societat Coral El Micalet.

El mateix dissabte i a partir de les 21:00h. a l'Auditori de Burjassot es celebrarà el tradicional concert del 25 d'Abril que contarà amb les actuacions de La Gossa Sorda, Pirat's Sound Sistema, 121DB, Biano i Toni Albà (el sogre d'Urdangarin).
Podeu comprar les entrades anticipades a: www.ticketea.com.

Podeu consultar tota la informació, els punts de venda de les entrades i descarregar els cartells i banners des d'aquest enllaç: www.acpv.cat/web/25-dabril-2012

Compartir

 • Eskup
 • Tuenti
 • Meneame
 • Bitacoras
 • iGoogle
 • My Yahoo
 • My Live

2 comentarios · Escribe aquí tu comentario

inma dijo

Bien por las iniciativas y por el sentido del humor.
Siempre en la primera linea.
Kissesss.

EUROTOPIA dijo

Hola, Inma
Son muchos años de ritual… esta bien mantener el aspecto festivo…
b7s

Escribe tu comentario


Si prefieres firmar con tu avatar, haz login
Inserta un emoticono

Sobre este blog

Avatar de EUROTOPIA

EUROTOPIA

Aquest es el primer Blog que escric, encara que no es la primera experiència, ja al principi dels noranta un grup d’amics varen crear en Valencia una BBS (Bulletin Board System), que varen enllaçar en xarxa amb les principals ciutats espanyoles i posteriorment amb Internet, però el meu interès en les xarxes socials em ve de l’interès des dels anys setanta per la Cibernètica com a filosofia científica i no com a seudo-ciència estrictament mecanicista, reaccionària i inútil.
Si trie de vegades el català, es com a agraïment a la cultura catalana i a Barcelona, ciutat en la que vaig viure com a estudiant al final dels seixanta, aleshores refugi de la cultura progressista espanyola, en temps de foscor i dictadura
.

ver perfil »

Suscríbete

Selecciona el agregador que utilices para suscribirte a este blog (también puedes obtener la URL de los feeds):

Twitter

  RSS

  Oops! Parece que este módulo no está bien configurado o su fuente de datos no está disponible..