21 Nov 2007

Vaya por Dios! senyor bisbe Amigo...

Escrito por: jpolinya el 21 Nov 2007 - URL Permanente

Per una punyetera vegada que trobem un bisbe, que s'atreveix a dir que no tot va ser tal com durant una pila d'anys ens ho han contat, i que a la guerra incivil espanyola, i a la postguerra, l'actuació de l'església no va ser gaire correcta, per ser suaus, i que potser convinga demanar perdó als perjudicats, que en van ser molts, surt immediatament un senyor bisbe de Sevilla dient que l'opinió d'aquell senyor bisbe Blázquez no representa l'opinió de l'Església, i que potser l'hem mal interpretat.

Aquest senyor bisbe Amigo (no és cap broma, és el seu cognom) fa bé en defensar l'indefensable. Afortunadament viu a Sevilla, molt lluny d'aquell país heretge i salvatge on li ha pertocat viure i pastorejar al senyor Blázquez i que segurament l'ha contaminat posant-lo a favor de totes les etes, i dels rojos, i ...

Amb "amigos" així, qui necessita enemics?

Compartir

 • Eskup
 • Tuenti
 • Meneame
 • Bitacoras
 • iGoogle
 • My Yahoo
 • My Live

Escribe tu comentario


Si prefieres firmar con tu avatar, haz login
Inserta un emoticono

Sobre este blog

Avatar de jpolinya

De miratges i altres atzucacs

Nascut quan la postguerra deixava enrere l'autarquia i començava una tímida recuperació, fill de llauradors a un poblet de València, ja no vaig passar la fam d'altres, encara que això obligués mon pare a fer de temporer a l'estiu a França, a la verema i a la poma. Vaig tindre la sort d'aprendre a ca'ls escolapis, de llegir i d'escriure el meu idioma, i d'estar-ne orgullós d'aquest coneixement. Eren temps en què la irracionalitat encara no havia envaït València. Després he viscut i treballat a moltes parts d'Espanya i ara, des de la meua joiosa pre-jubilació, intente donar una amable visió, sempre que puc, de les notícies que m'arriben.

ver perfil »

Ídolos

 • jordigrau
 • f-navarro-agudo
 • Joaquín Ricarte Aventín
 • bernat
 • horasur
 • Vecino de la comunidad
 • lola-gj47
 • jgraug
 • nekane-88
 • Melocotoncillo
 • mari
 • Mariquilla.
 • lola75

Suscríbete

Selecciona el agregador que utilices para suscribirte a este blog (también puedes obtener la URL de los feeds):