29 Ene 2010

Montilla lliura les claus d´habitatges de protecció oficial a joves de L´Hospitalet

Escrito por: ramon-costa el 29 Ene 2010 - URL Permanente

El president de la Generalitat, José Montilla; l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, han lliurat avui les claus d’una seixantena d’habitatges amb protecció oficial de lloguer per a joves


A L’Hospitalet s’han construït o estan a punt d'acabar 1.017 habitatges protegits, dels quals 545 són de lloguer i 472 són de venda

Els nou habitatges hi son a l’avinguda de Catalunya, entre els carrers de l’Alegria i de les Bòbiles. L’edifici ha estat construït per l’Incasòl en un solar cedit per l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Aquests habitatges formen part d’una promoció de 112 pisos de promoció pública. Avui s’han lliurat les claus als adjudicataris que han acreditat el compliment dels requisits que marca la normativa, mentre que la resta se sortejaran més endavant entre les persones en llista d’espera.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha remarcat que “la construcció d’aquests habitatges públics és el resultat del treball conjunt entre les dues administracions per facilitar l’accés a l’habitatge a la ciutadania”.

A L’Hospitalet, s’han construït o estan a punt d'acabar 1.017 habitatges protegits, dels quals 545 són de lloguer (la majoria per a joves) i 472 són de venda.


Actualment hi ha en marxa més promocions d’habitatge públic. Ahir es va posar la primera pedra dels 72 pisos que construeix la cooperativa Habitatge Entorn a la plaça d’Europa. L’Incasòl està construint una promoció de 128 pisos a la Ciutat de la Justícia, i en té projectades dues més: a Ca n’Arús, de 63 pisos, i a la confluència de les avingudes de Josep Tarradellas i Joan i d’Isabel la Catòlica, de 60. L’Obra Social de la Caixa, en conveni amb l’Ajuntament, també està construint una promoció a l’antic solar de la Indo. Es tracta de 112 habitatges de lloguer per a joves i per a gent gran.


Els pisos tenen una superfície de 40 m2 i un dormitori. N’hi ha 4 d’adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. En els baixos de l’edifici funciona des del passat dia l’escola bressol municipal La Casa de les Flors i, pròximament, s’hi ubicarà també el nou Centre d’Assistència Primària de la Florida. A més, s’hi ha construït un aparcament de 74 places i s’ha urbanitzat l’avinguda de Catalunya.Núria Marín ha destacat la ubicació privilegiada d’aquests pisos, a tocar de la futura estació intermodal de la Torrassa, i ha anunciat als nous llogaters que “en els pròxims mesos sereu testimonis privilegiats de la gran transformació i canvis que viurà l’avinguda de Catalunya: el soterrament de les vies del tren, que cosirà una fractura urbana històrica i unirà els barris; l’increment de les zones verdes, i la construcció de l’estació intermodal de transports de la Torrassa”.


Compartir

 • Eskup
 • Tuenti
 • Meneame
 • Bitacoras
 • iGoogle
 • My Yahoo
 • My Live

1 comentario · Escribe aquí tu comentario

jose

jose dijo

Después de unos meses... no vendrán ahora a ver que opinamos de los pisos, ya ha pasado un tiempo y nos ha pasado de todo, por ejem. todavía no me he duchado con agua caliente mas de 3 veces, fugas de agua, etc.
Menos mano de obra barata y mas profesionales, que los hay y están en PARO muchos.
Esto lo digo por decir, ya que se perfectamente que no voy a cambiar nada con mi comentario.
Pero aunque todo este perdido... siempre te quedará molestar.
Un afectado con problemas de protección oficial.
Jose

Escribe tu comentario


Si prefieres firmar con tu avatar, haz login
Inserta un emoticono

AFN/Nikosta Fotografia

Avatar de ramon-costa

Nikosta Fotografia

AFN

Bienvenidos

Ramon Costa

Colaborador Fotografico de:

Agencias de Fotografia y Publicidad
Agencias de Prensa
Seccion Yo Periodista de El PAIS

SOBRE ESTE BLOG

Blog de informacion general y Porfolio de fotografias de autor

Desda la mirada veraz y neutral se publican noticias eventos sucesos inaguraciones reportajes sociales y demas eventualidades que ocurren dia a dia que sirven para informar y para ampliar mi trayectoria fotografica de la que cada dia se aprende un poco mas

Tanto los comentarios como las visitas se agradecen.

No están permitidos los comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas los que tengan carácter ofensivo, que contengan difamaciones, provocaciones amenazas con las personas y/o entidades que aparecen en los reportajes de informacion , insultos y contenidos racistas o sexistas o que estén fuera de tema.

Gracias por tu visita

D'AQUEST BLOG

Bloc d'informació general i Porfolio de fotografies d'autor

Sota la mirada veraç i neutral es publiquen notícies esdeveniments successos inauguracions reportatges socials i demés eventualitats que passen dia a dia que serveixen per informar i per ampliar la meva trajectòria fotogràfica de la qual cada dia s'aprèn una mica més

Tant els comentaris com les visites s'agraeixen.

No estan permesos els comentaris injuriants o contraris a les lleis espanyoles els que tinguin caràcter ofensiu, que continguin difamacions, provocacions amenaces amb les persones i / o entitats que apareixen en els reportatges d'informació, insults i continguts racistes o sexistes o que estiguin fora de tema.

Gràcies per la teva visita

ver perfil »

Flickr AFN/Press

Twitter

  Tags

  ElPais.com Cataluña

  Esperando Contenido Widget ...

  EL PAÍS en Facebook

  ELPAIS.com on Facebook