01 Jun 2010

Esquerra exigeix una bona gestió dels ajuts d'habitatge a l'Hospitalet

Escrito por: ramon-costa el 01 Jun 2010 - URL Permanente

Durant el mes de maig la Generalitat de Catalunya va obrir el termini de presentació de sol·licituds per gaudir de les Prestacions permanents per al pagament del lloguer , aquestes prestacions estan destinats a col·lectius amb risc d'exclusió social, entre ells els i les joves menors de 35 anys amb recursos insuficients per emancipar-se, famílies


Algunes tramitacions d'aquest ajut es descentralitzen a les Oficines d'Habitatge locals, en el nostre cas a l'Oficina d'Habitatge, L’H 2010 Societat Privada Municipal SA. Diferents persones s'han adreçat a Esquerra l'Hospitalet indicant que davant del col·lapse d'aquesta Oficina, especialment els darrers dies de lliurament de sol·licituds, el personal adreçava, en horari d'atenció a la ciutadania, a Oficines de Correus per lliurar la documentació.

Eduard Suàrez, cap de llista d'Esquerra a l'Hospitalet ha manifestat que "en un context de crisi en el que el nombre de persones amb necessitats de prestacions d'aquests tipus l'Ajuntament de l'Hospitalet hauria de preveure, durant períodes concrets, incrementar l'atenció a la ciutadania i no desatendre les seves obligacions desviant persones a altres registres i només cal esperar que cap persona hagi deixat de ser atesa i que això impedeixi el cobrament de la prestació que li pertoca".

Esquerra l'Hospitalet recorda que la gestió d'aquestes prestacions requereixen d'uns coneixements tècnics dels requisits que en ser tractats a l'Oficina de l'Habitatge L'H2010 redueix els errors en el lliurament de la documentació i permet una major rapidesa en la gestió i el cobrament de la prestació corresponent. Així mateix recorden que els nous equipaments i la manca de personal s'han posat de manifest en un espai de nova creació com l'actual seu de L'H 2010 i que una bona gestió municipal hauria pogut ser utilitzar, temporalment, l'Oficina Jove d'Emancipació situada just al davant per facilitar la tramitació d'aquesta prestació.
Compartir

 • Eskup
 • Tuenti
 • Meneame
 • Bitacoras
 • iGoogle
 • My Yahoo
 • My Live

Escribe tu comentario


Si prefieres firmar con tu avatar, haz login
Inserta un emoticono

AFN/Nikosta Fotografia

Avatar de ramon-costa

Nikosta Fotografia

AFN

Bienvenidos

Ramon Costa

Colaborador Fotografico de:

Agencias de Fotografia y Publicidad
Agencias de Prensa
Seccion Yo Periodista de El PAIS

SOBRE ESTE BLOG

Blog de informacion general y Porfolio de fotografias de autor

Desda la mirada veraz y neutral se publican noticias eventos sucesos inaguraciones reportajes sociales y demas eventualidades que ocurren dia a dia que sirven para informar y para ampliar mi trayectoria fotografica de la que cada dia se aprende un poco mas

Tanto los comentarios como las visitas se agradecen.

No están permitidos los comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas los que tengan carácter ofensivo, que contengan difamaciones, provocaciones amenazas con las personas y/o entidades que aparecen en los reportajes de informacion , insultos y contenidos racistas o sexistas o que estén fuera de tema.

Gracias por tu visita

D'AQUEST BLOG

Bloc d'informació general i Porfolio de fotografies d'autor

Sota la mirada veraç i neutral es publiquen notícies esdeveniments successos inauguracions reportatges socials i demés eventualitats que passen dia a dia que serveixen per informar i per ampliar la meva trajectòria fotogràfica de la qual cada dia s'aprèn una mica més

Tant els comentaris com les visites s'agraeixen.

No estan permesos els comentaris injuriants o contraris a les lleis espanyoles els que tinguin caràcter ofensiu, que continguin difamacions, provocacions amenaces amb les persones i / o entitats que apareixen en els reportatges d'informació, insults i continguts racistes o sexistes o que estiguin fora de tema.

Gràcies per la teva visita

ver perfil »

Flickr AFN/Press

Twitter

  Tags

  ElPais.com Cataluña

  Esperando Contenido Widget ...

  EL PAÍS en Facebook

  ELPAIS.com on Facebook